Aukioloajat

 

Hieronta

Klassinen hieronta

Hieronnalla pyritään laukaisemaan lihaskireyksiä ja jännitystä. Hieronnan jälkeen aineenvaihdunta tehostuu, kivut lievittyvät, ihon joustavuus paranee ja kudosten uusiutuminen paranee. Myös verenkierto vilkastuu ja nivelten liikkuvuus paranee.

Hieronnalla voidaan hoitaa esimerkiksi niska- ja hartiasärkyjä, jännityspäänsärkyä, unettomuutta, lihaskramppeja, nivelvaivoja sekä jännitystä ja stressiä. Hieronta toimii myös ennaltaehkäisevänä hoitona erilaisiin vaivoihin.

 

Intialainen päähieronta

Päähierontamenetelmä yhdistää loistavasti tuhatvuotisen pään hierontaperinteen sekä stressialttiin niska-hartiaseudun hieronnan. Menetelmää voisi kuvata ehkä osuvammin stressipesuksi sen nopeasti stressiä purkavan vaikutuksen perusteella. Eksoottisesta, intialaisen päähieronnan nimellä tunnetusta nimityksestä huolimatta kyse on länsimaiseen elämäntapaan sopivasta, yksinkertaisesta ja rauhoittavasta hieronnasta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita.

Miksi päähierontaan?

Päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin kuormittamalla kehon alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihas-jännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy.

 

Voice Massage

Voice Massage on hengitykseen ja äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien käsittelyä klassisen hieronnan ottein. Tavoitteena on poistaa lihasjännityksiä, jotta tarkoituksenmukainen ryhti, liikkuvuus /varsinkin rintakehän ja pallean alueella) sekä yleinen rentous palautuvat. Lisänä käytetään hengitysharjoituksia ja venytysliikkeitä.

Äänentuottoon osallistuvia lihaksia ovat keski- ja ylävartalon, niskan ja kaulan, sekä pään ja kasvojen alueen lihakset. Hierontaotteita sovelletaan harkitusti kullakin alueella. Hengityslihakset, purentalihakset ja kieli kuuluvat myös käsiteltäviin lihaksiin.

Voice Massage -hoitoja käytetään mm.

  • puhe- ja ääniterapian sekä laulunopiskelun tukihoitona
  • purentalihasjännitys- ja kiputilojen poistamiseen
  • refluksitaudin lisähoitona
  • astman ja keuhkoahtauman hoitamiseen
  • hengittämisen, nielemisen ja puhumisen helpottamiseen (esim. Parkinson-tauti tai ALS)

Hoidon kesto 45-75min. Hoitokertoja 1-5, tarvittaessa enemmän.